AcasăNewsSe raceste vremea in Capitala, pe final de saptamana. Sunt anuntate ninsori,...

Se raceste vremea in Capitala, pe final de saptamana. Sunt anuntate ninsori, dar si vant

Trecere bruscă de la 20 de grade la maxime de 6 grade şi apoi la ninsori

Iarna va lua, cel putin in ultimele zile ale acestei saptamani, locul primaverii ce parea sa se fi instalat in voie in Bucuresti, spre bucuria celor care suporta cu greu frigul si precipitatiile din sezonul rece.

Iata, insa, ca locuitorii Capitalei vor avea din nou nevoie de hainele de iarna, de vreme ce maxima zilei de sambata va fi una negativa, din cate au anuntat meteorologii.

Astfel, pe langa informarea meteo de precipitatii si averizarea Cod galben de vant emise in cursul acestei zile, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au facut publica si o prognoza special emisa pentru Bucuresti.

Se transmite ca, incepand de vineri, de la ora 08, si pana sambata dimineata la aceeasi ora, vremea se va raci in Bucuresti si isi vor face aparitia in peisaj precipitatiile – ploi temporare, ce se vor transforma, spre seara zilei de vineri si in noaptea de vineri spre sambata, in lapovita si ninsoare, dar si vantul. Se anunta ca vantul va sufla cu 55-65 km/h. Vor fi conditii de ghetus, iar stratul de zapada nu va fi consistent, conform ANM. La nivel de temperaturi, maxima anuntata este de 4-5 grade.

Sambata, 23 februarie, mai exact in intervalul orar 08 -20, specialistii se asteapta ca vremea sa fie „deosebit de rece”. Vantul va fi prezent in prima parte a zilei, intensificarile urmand sa sporeasca senzatia de rece. Termometrele nu vor arata mai mult de -2…-1 grad, indica aceeasi sursa.

207 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger