Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se promite sprijin financiar pentru familiile afectate de drama de la Lupeni

Se promite sprijin financiar pentru familiile afectate de drama de la Lupeni

Autor:

Mina a mai curmat o viata, lasand familia unui lucrator in adancuri sa il planga cu lacrimi amare.

 

22279461 535269433471716 7352898797184199474 n ministru 350x197 Se promite sprijin financiar pentru familiile afectate de drama de la LupeniMartor la eforturile de ore intregi ale salvatorilor care s-au implicat trup si suflet pentru scoaterea cat mai rapida la suprafata a celor trei ortaci ramasi blocati deunazi in subteran, dupa surparea galeriei de la Lupeni, ministrul Energiei a anuntat ca Guvernul va sprijini financiar familiile minerilor afectati de drama.

In prima parte a zilei in curs, ministrul Toma Petcu – aflat inca de ieri la Lupeni – a tinut sa discute cu salvatorii si cu liderul sindical. “I-am asigurat ca in perioada imediat urmatoare vom elabora o Hotarare de Guvern prin care sa acordam un sprijin financiar tuturor celor implicati in acest eveniment nefericit”, a transmis oficialul guvernamental pe pagina sa de Facebook.

Din pacate, spre groaza rudelor si a colegilor, unul dintre ortacii de la Lupeni, un barbat in varsta de 39 de ani, nu a supravietuit accidentului produs undeva la circa 400 de metri sub nivelul solului. Colegii sai au fost scosi in viata, insa starea unuia dintre ei – transferat in Capitala, la Floreasca – este una foarte delicata, din cate au spus medicii.

foto: Facebook/Toma Petcu    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!