AcasăNews"Se pregatea de inchisoare". Ce spune cea de-a doua sotie a lui...

„Se pregatea de inchisoare”. Ce spune cea de-a doua sotie a lui Condrea, despre moartea afaceristului

La o luna de la decesul patronului HexiPharma, cea de-a doua sotie a afaceristului a dezvaluit, intr-o emisiune televizata, faptul ca Dan Condrea se pregatea inclusiv pentru varianta de a ajunge sa fie privat de libertate si ca si-ar fi facut un bagaj.

Din capul locului, tanara spune ca Dan Condrea ar fi fost foarte afectat de izbucnirea controversei legate de dezinfectantii diluati si de suspiciunile care planau asupra firmei. „In momentul izbucnirii scandalului a fost pur si simplu socat. Patru saptamani a dormit doar doua ore pe noapte. (…) Era foarte afectat dupa ce se intorcea de la avocat. Nu pot sa spun ce discutau acolo (…) Dar il vedeam din ce in ce mai afectat”, a precizat Uliana, seara trecuta, la Romania TV. Din cate a dezvaluit femeia, Dan Condrea ar fi planuit sa-si schimbe avocatii.

Avand in vedere ca, la momentul mortii omului de afaceri- despre care va amintim ca a pierit intr-un accident violent de masina, in urma caruia au fost necesare teste ADN care sa confirme identitatea victime- au aparut diverse scenarii cu privire la decesul lui Condrea, printre ele accidentul, suicidul sau chiar o posibila crima, Uliana Ochinciuc pare sa mearga pe prima ipoteza. „Eu ca sotie cred ca a fost accident. Dar orice om care trece prin momentele acestea simte ca ar dori sa moara”, a sustinut Uliana Ochinciuc, femeia adaugand si faptul ca ia in calcul varianta unui accident pe fond de oboseala, dar si ca afaceristului ii parea foarte relaxant sa se plimbe cu masina.

Cat priveste varianta ca afaceristul sa-i fi dat vreun semn ca ar avea ganduri negre, sotia lui Condrea spune ca barbatul nu i-a vorbit de sinucidere. „Despre sinucidere, nu (mi-a vorbit-n.r), doar despre faptul ca ar fi mai bine sa moara in astfel de momente. (…) Isi pregatise bagajul sa-l ia in cazul in care va fi arestat. Statea toata ziua si se uita pe lista de obiecte permise in penitenciar. (…) Practic, se pregatea de inchisoare”, a dezvaluit Ochinciuc.

sursa foto: captura Romania Tv

837 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger