AcasăNewsSe intorc ninsorile! Informare meteo de vreme rea, valabila de duminica seara

Se intorc ninsorile! Informare meteo de vreme rea, valabila de duminica seara

Dupa cateva zile in care ploile au acoperit o mare parte din tara, inclusiv Capitala, vestile de la meteorologi pentru inceputul saptamanii viitoare nu sunt deloc imbucuratoare.

Vremea se anunta rece, iar precipitatiile se mentin, insa de aceasta data este vorba indeosebi despre ninsori si nu despre ploi.

O informare meteo de vreme urata a fost emisa duminica dimineata, pentru mai multe regiuni din tara. Intra in vigoare la ora 18 si ramane in atentie pana luni dupa-amiaza, la ora 16.

Astfel, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie precizeaza ca, pe durata cat este valabila atentionarea in cauza, se vor semnala precipitatii in majoritatea zonelor tarii, cu mentiunea ca vor cadea ninsori in Moldova, Transilvania, precum si zonele de deal si de munte, in timp ce in restul teritoriului vor fi precipitatii mixte.

Cat priveste stratul de zapada, acesta va fi consistent, metioneaza meteorologii, in Carrapii Orientali si de Curbura.

Nu va lipsi nici vantul, care va avea intensificari mai puternice in special in sudul-tarii, unde este posibil sa ajunga, la rafala, si la 40-60 km/h. De asemenea, in anumite zone ale tarii pot aparea conditii de producere a poleiului.

author avatar
Cristina Stefan
900 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger