Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se intorc ministrii comunisti!

Se intorc ministrii comunisti!

Autor:

Desi este sincer inamorat de oaie, Petre Daea i-a facut loc intr-un coltisor al inimii sale si lui Angelo Miculescu – fost membru PCR de frunte si socru al unui alt personaj celebru: Adrian Nastase.

 

daea oaie Se intorc ministrii comunisti!

Daea isi insala mult iubita oaie cu Angelo Miculescu

La drept vorbind, amorul lui Daea pentru oaie se explica din moment ce oaia este o adevarata comoara: ne da lapte, carne, lana. In ceea ce-l priveste pe Angelo Miculescu, acesta fiind decedat nu mai da la nimeni nimic, dar o fi dat si el destul in vremea cand era membru in CC al PCR , ministru si vice-premier in guvernul ceausist – deci mare nomenclaturist mare. Sigur este ca i-a dat-o lui Adrian Nastase (un simplu aspirant la pozitia de nomenclaturist la aceea vreme) pe fiica sa Dana si se poate presupune ca l-a omenit cu ceva si pe finul numit Petre Daea.bust miculescu Se intorc ministrii comunisti!Nu de alta, dar prea ii pastreaza Daea o amintire aleasa fostului demnitar ceausist. Iar ca dovada ca iubirea adevarata nu moare, Daea a si postat un bust al lui Angelo Miculescu pe culoarele Ministerului Agriculturii. Cum acelasi Daea spune ca oaia este ”o statuie vie”, n-ar fi rau ca la poalele bustului lui Miculescu sa amenajeze o mini-pajiste care sa fie pusa la dispozitia unei mioare. Daea nu numai ca si-ar aduce asa cele doua iubiri impreuna, dar va si ramane in memoria nationala drept autorul celui mai inedit grup statuar vazut in vreun minister.


1 Comentariu la Se intorc ministrii comunisti!

  1. hanibal

    Nu inteleg care este problema!Angelo Miculescu a fost un foarte bun ministru in anii “70 cand se traia FOARTE bine in Romania !Asa ca mai puneti botnita ,domnilor si BURTA PE CARTE!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!