AcasăNewsSe intampla in Romania! Client, batut mar de angajatii magazinului! (VIDEO)

Se intampla in Romania! Client, batut mar de angajatii magazinului! (VIDEO)

Zilele trecute, linistea de pe una dintre cele mai importante artere din Craiova a fost spulberata de un scandal monstru.

Clientul unui magazin de piese auto a fost atacat si batut mar de trei dintre angajatii firmei respective, din cauza unui diferendum.

Se pare ca barbatul achizitionase un acumulator auto de la altcineva si ar fi vrut sa-l monteze cu ajutorul angajatilor de la respectivul magazin de piese auto. Totusi, acestia i-au precizat ca politica lor este sa inlocuiasca acumulatori auto doar in cazul in care produsul nou este cumparat din magazinul lor.

Din acest punct scenariile difera. Daca victima sustine ca a fost injurat si batut pentru ca a avut „curajul” sa le ceara explicatii, angajatii magazinului auto spun ca barbatul, nervos pentru ca a fost refuzat, i-a atacat cu o cheia franceza.

De altfel, gds.ro anunta ca politistii au ajuns la fata locului, dupa ce au fost chemati de patronul magazinului care mizeaza pe aceeasi poveste – clientul i-a atacat, in prima faza, pe angajati. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate in zona.

[youtube]PcpyoI6HOh8[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger