AcasăNewsSe intampla in Parlamentul Romaniei: in lipsa hartiei igienice, se foloseste hartia...

Se intampla in Parlamentul Romaniei: in lipsa hartiei igienice, se foloseste hartia de imprimanta

Parlamentarii din  Romania sunt intr-o situatie jenanta: din cauza lipsei de bani multe dintre toaletele senatorilor si ale deputatilor au ramas fara hartie igienica.

Daca in urma cu ceva timp Camera Deputatilor anunta ca intentioneaza sa achizitioneze hartie igienica si prosoape de hartie in valoare de peste 30.000 de euro, acum in Parlament sunt toalete la care functionarii merg cu servetele sau coli veline.

In caietului de sarcini, intocmit cu aproape o luna in urma, erau prevazute trei tipuri de hartie igienica si trei tipuri de prosoape de hartie. Dintre astea, 76.500 role de hartie igienica si 66.000 de role de prosoape de hartie trebuia sa fie de calitate superioara, in doua straturi, preportionata, gofrata, de culoare extra alb.

Dupa ce au vazut ofertele de preturi, parlamentarii au hotarat sa nu mai ia hartie igienica, cel putin deocamdata, noteaza stirileprotv.ro. Astfel, toaletele au fost clasificate in functie de zonele de importanta: la etajele la care mai ajung si invitati existe hartie igienica, in schimb, la etajele unde lucreaza functionarii… Dumnezeu cu mila. Asa s-a ajuns in situatia in care, potrivit aceleiasi surse, multi dintre ei folosesc hartia velina…

author avatar
Alina Costache
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger