Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se ia in calcul o OUG privind Codurile penale. Dancila, anunt

Se ia in calcul o OUG privind Codurile penale. Dancila, anunt

Autor:

Dupa sedinta conducerii social-democrate, Viorica Dancila, al doilea om in PSD, a confirmat ca a existat o discutie vizand eventualitatea emiterii unei ordonante de urgenta pe cele doua Coduri -Penal si de Procedura Penala, in cazul articolelor declarate constitutionale.

 

dancila Se ia in calcul o OUG privind Codurile penale. Dancila, anunt“Da, a fost o astfel de discutie in cadrul CEXN, in unanimitate s-a hotarat ca articolele declarate constitutionale sa vedem oportunitatea de a fi promulgate printr-o OUG”, a anuntat Dancila.

Intrebata in legatura cu motivatia pentru care s-a ajuns la o astfel de varianta – de adoptare a unei OUG, Dancila a dat urmatorul raspuns: “am vazut foarte multe legi au durat foarte mult, au fost contestatii, au fost trimise la CCR, s-a legiferat mult, dar in ceea ce priveste aplicarea acestor legi, termenul a fost depasit, am vorbit despre aceasta oportunitate. (…) Vom avea, impreuna cu ministrul Justitiei, (…) sa luam in calcul toate aceste aspecte, acum (…) s-a decis ca articolele declarate constitutionale sa poata face obiectul unor OUG”, a sustinut sefa Guvernului.

Dancila a adaugat ca nu s-a adus in discutie un termen pentru emiterea unei astfel de OUG.


1 Comentariu la Se ia in calcul o OUG privind Codurile penale. Dancila, anunt

  1. EMIGRANTUL

    UNDE SI CAND IN ISTORIA OMENIRII HOTII AU PRADUIT TARA INFOMETAND POPORUL , APOI IN NUMELE CLEPTOCRATIEI AU JUNS SA GUVERNEZE SI SA EMITA LEGI PENTRU IERTAREA FARADELEGILOR COMISE DE EI ……????


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!