Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se deschide Muzeul Rateurilor

Se deschide Muzeul Rateurilor

Autor:

Pe 7 iunie, mare deschidere mare. Cine va trece incepand cu aceasta data prin orasul suedez Helsingborg va putea vizita Muzeul Rateurilor.

 

Muzeul Rateurilor Se deschide Muzeul Rateurilor

Telefonul Nokia N-Gage, Lasagna fabricata de Colgate, Coca Cola cu aroma de cafea si Apple Newton, un Ipad cu stylus pe care nu l-a prea cumparat nimeni, iata cateva dintre marile rateuri pe care le poti admira in noul muzeu

„Acest muzeu este menit sa celebreze inovatia, fie ea prea putin folositoare”, spune curatorul noii galerii, Samuel Wilson. Aici, oricine poate admira 51 de obiecte care, desi lansate fastuos pe piata, au devenit in scurta vreme inutile. Spre exemplu, aici poti admira un video vechi cu casete Beta, varianta Sony a casetelor VHS. Muzeu Coca Cola Se deschide Muzeul Rateurilor Muzeu iPad Apple Se deschide Muzeul Rateurilor muzeu LASAGNA Se deschide Muzeul RateurilorAceste Beta au fost invinse rapid de mult mai fiabilelele VHS. Tot aici, poti vedea un telefon Nokia dedicat gamerilor, vestitul N-Gage, care n-a stat pe piata decat doi ani, intre 2003 si 2005. Muzeul mai detine un joc de masa inventat de Donald Trump, parfumul Harley Davidson, cu aroma de ulei de motor, cateva Coca Cola cu arome care nu au prins pe piata, precum aroma de cafea, o masca de masaj cu impulsuri electrice, un gadget dedicat aplicatiei Twitter sau o lasagna de vita produsa de … Colgate.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!