AcasăNewsSe definitiveaza noul Guvern. Dragnea: Rovana Plumb ce probleme are?

Se definitiveaza noul Guvern. Dragnea: Rovana Plumb ce probleme are?

Scorul fabulos obtinut de PSD este biletul lui Liviu Dragnea pentru Palatul Victoria

Sedinta conducerii PSD – Comitetul Executiv National – in cadrul careia se va definitiva si vota structura Cabinetului Dancila e in plina desfasurare la ora de fata.

Pana sa ajunga sa participe la aceasta sedinta esentiala pentru componenta viitorului Guvern, liderul PSD a sustinut ca au fost variante de ministri cu care premierul desemnat nu ar fi fost de acord. „Au fost consultari cu presedintii organizatiilor judetene, au fost propuneri, unele n-au fost acceptate de dna Dancila, s-ar putea sa fie doua-trei domenii unde sa fie mai multe optiuni, (…) dar la fiecare propunere va fi vot nominal”, a sustinut, in prima faza, Liviu Dragnea.

Intrebat daca in noul Executiv s-ar putea regasi ministri cu „probleme de integritate”, aspect la care facuse referire recent seful statului, raspunsul lui Dragnea a fost urmatorul: „nu cred ca va fi niciun ministru cu astfel de probleme. Dar Rovana Plumb ce probleme are?”.

Va amintim, insa, ca social-democrata a parasit Guvernul Tudose, dupa ce DNA-ul a cerut inceperea urmaririi penale pe numele sau, in dosarul Belina.

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger