Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se confirma. Phenianul a desfasurat al cincilea test nuclear. Cutremur semnificativ (VIDEO)

Se confirma. Phenianul a desfasurat al cincilea test nuclear. Cutremur semnificativ (VIDEO)

Autor:

In ultimele ore au venit informatii deloc linistitoare din partea regimului comunist din Coreea de Nord, care pare sa isi consolideze tot mai mult bagajul nuclear.

 

test Se confirma. Phenianul a desfasurat al cincilea test nuclear. Cutremur semnificativ (VIDEO)Faptul ca, pe langa o ceremonie in parlamentul de la Phenian, pe fondul implinirii a 68 de ani de la infiintarea Coreii de Nord, s-a efectuat si un al cincilea test nuclear, despre care din directia oficialilor de la Seul s-a anuntat ca ar fi fost cel mai puternic de pana acum, nu avea cum sa fie trecut cu vederea, la nivel international.

Confirmarea ca s-a facut un astfel de test a venit chiar de la televiziunea de stat. Ar mai fi de spus ca unda de soc a declansat un seism de 5.3 grade in apropierea zonei in care s-a desfasurat aceasta testare, mai precis in nordul statului comunist. Atat oficialii Coreii de Sud, cat si ai Japoniei si ai Chinei au condamnat acest nou test efectuat la Phenian, la opt luni de la precedentul. De asemenea, si responsabilii de la Washington sunt cu ochii pe situatia de la Phenian.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 14-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!