AcasăNewsSe confirma! DIICOT ”musca” mana lui Dragnea

Se confirma! DIICOT ”musca” mana lui Dragnea

Cotidianul National a scris, in exclusivitate, in urma cu o saptamana cu lux de amanunte cum Liviu Dragnea, atent la lupta cu DNA si Parchetul General, va sfarsi ”tradat” de DIICOT. Atunci, atrageam atentia ca Liviu Dragnea va pierde batalia pe ”frontul justitiei” cu proaspatul sef de la DIICOT, procurorul Felix Banila, numit cu girul Oanei Schmidt Haineala. Pe scurt, National scria atunci ca Banila a fost ”instalat” pe aceasta functie  cu un plan ”managerial” bine stabilit si minutios intocmit dar ca seful PSD are un dusman care-l va trada.

<< Haineala l-a pus pe Banila la DIICOT ca sa schimbe macazul structurii de Parchet care ar fi trebuit sa devina ”noua DNA”. Si fara a-si face iluzii de la bun inceput ca provincialul Banila ar putea avea pe persoana fizica vreun alt rol in afara celui de ”agheasma”, strategii acestei mutari i-au asezat de-a dreapta si de-a stanga doua procuroare cu experienta si potential de vendetta personala impotriva statului paralel, Georgiana Hosu si Mariana Alexandru. >>, scriam  in urma cu doar cateva zile. Iata, insa, ca lucrurile se confirma dupa nici o saptamana de la semnalul de alarma tras. Astfel ca, suparat ca i s-a taiat drastig bugetul, Banila, ”musca” acum mana lui Liviu Dragnea. Intr-un comunicat de presa DIICOT avertizeaza ca bugetul alocat pune in pericol finalizarea dosarelor penale aflate in curs. Suparat rau pe decizia presedintelui PSD, seful Directiei spune ca nu se poate descurca cu acesti bani pentru ca are multe datorii. ”Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism are debite de 3.595.374,59 lei la data de 31.01.2019, astfel ca, dupa achitarea acestora, creditele ramase vor asigura functionarea institutiei pentru o perioada de cel mult 6 luni”, se plange Banila. Chiar mai rau are conturile blocate. ”La data 06.02 nu au fost efectuate deschidere de credite credite pentru luna ianuarie, desi DIICOT  a transmis numeroase solicitari atat ordonatorului principal de credite cat si la Finante”, se arata in comuncatul emis de Banila. Astfel ca, institutia se afla in imposibilitatea achitarii la timp a facturilor curente, precum si a celor restante.

Seful PSD, si(n)gur vinovat

Considerand ca singurul vinovat este Liviu Dragnea, seful DIICOT arata cu degetul spre el. Asa ca i se va ”confirma” politicianului ca “National” a avut dreptate si va regreta amarnic pentru ca a depus armele lasand pe mana Oanei Schmidt Haineala ”neconditionat” sefia DIICOT-ului. Liderul PSD a fost atentionat si de ”notele contrainformative privind legaturile mai mult decat <<primejdioase>> dintre aceasta si inamicul public numarul unu al liderului PSD, generalul Lucian Pahontu.

 

author avatar
Ramona Feraru
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger