AcasăNewsSe confirma blatul Dragnea – Iohannis!

Se confirma blatul Dragnea – Iohannis!

Klaus Iohannis este neamt de onoare: a respectat la sange pactul incheiat cu Dragnea

Minune mare: Klaus Iohannis a renuntat la obiceiul de a analiza lucrurile cu matura si inceata chibzuinta si i-a dat lui Dragnea premierul ce-a pohtit in mai putin de doua ore.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> este neamt de onoare a respectat la sange pactul incheiat cu Dragnea

”Minunea” nu este de fapt decat rezultatul intelegerii perfectate de mai multa vreme intre presedintele tarii si liderul actualei puteri. Sumar exprimata, integerea suna asa: Eu Iohannis imi vad de Cotroceniul meu si de vizitele externe iar tu Dragnea te joci dupa bunul tau plac intre granitele tarii. Odata parafat, blatul a fost pus in pericol de un Mihai Tudose dornic sa-si joace propria partitura. Ca urmare, desi a ajuns premier sustinut de Iohannis, Tudose a fost executat la Kiseleff cu voia Cotroceniului. Un Cotroceni care nu a mai tinut cont de postarile de pe Facebook si a desemnat-o pe repede-inainte premier pe aleasa lui Dragnea – numita Viorica Vasilica Dancila. ”In Parlament, dupa consultari, imi e foarte clar: PSD dispune de o majoritate. Cantarind toate argumentele, am decis sa dau PSD inca o sansa si sa desemnez persoana propusa, pe doamna Dancila. Dar, acum PSD trebuie sa performeze. Romanii au mari asteptari, si eu am mari asteptari”, a decretat Iohannis, completandu-si mesajul si cu bla-bla-ul de rigoare: ”PSD a promis multe dar a realizat putine, primesc acum sansa de a dovedi ca stiu ce vor si stiu cum se face etc”.

Fiecare a primit ce-a vrut

In realitate, intelegerea dintre Iohannis si Dragnea nu are nicio legatura cu promisiunile PSD-ului sau cu guvernarea Romaniei. Este o coabitare interesata din care Iohannis se alege cu presedintia netulburata (desemnarea lui Dancila a eliminat pericolul numirii unui premier cu sange in instalatie si dornic sa-l toace pe locatarul de la Cotroceni) si cu perspectiva castigarii unui al doilea mandat intacta. In schimb, Dragnea are libertatea sa faca ce vrea muschiul lui in interiorul granitelor tarii. Cei doi nu se calca pe picioare iar in plus Viorica Dancila nu va ajunge neam de neamul ei vreun pericol pentru vreunul din ei: este o sluga perfecta pentru Dragnea si nu are stofa de prezidentiabil orice ar fi. Concluzia: daca in materie de guvernare nu s-a schimbat nimic, ramane guvernul lui Dragnea, am aflat macar ca presedintele Iohannis este in stare sa intre si in viteza a cincea, dar doar atunci cand in joc este interesul lui.

author avatar
Simona Badulescu
1.286 afisari

1 COMENTARIU

  1. In mod normal daca pica guvernul de2x in 1 an se declara alegeri anticipate. Probabil ca Iohanis joaca la greseala si 6 luni trec repede iar Psd e imposibil sa nu greseasca. Preturile si euro au luat-o razna, energia la fel iarna grea aparuta si ipotecile grele lipsa de justete cat si abrambureala politica dec7 incertitudinea vor scoate pulimea in strada. Atunci o sa vina schimbarea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger