AcasăNewsSe cere un supliment de expertiza in cazul Colectiv

Se cere un supliment de expertiza in cazul Colectiv

(sursa foto: MAI)

Concluziile anchetei in cazul incendiului care a devastat localul din sectorul 4 al Capitalei, ucigand 64 de tineri, se lasa inca asteptate. Mai mult decat atat, vineri s-a aflat ca s-a mai cerut parcurgerea unei alte etape lamuritoare in aceasta chestiune.

(sursa foto: MAI)

Mai exact, conform Stirilor TVR, procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte, care se ocupa de aceasta ancheta, ar fi cerut un supliment de expertiza. Totul dupa ce, potrivit unor surse judiciare, s-ar fi ajuns la concluzia ca ar exista anumite neclaritati in cele trei rapoarte care au fost finalizate, pana la aceasta ora, de care specialistii care au avut aceasta misiune. Aceasta noua analiza ar urma sa fie gata nu mai tarziu de vinerea viitoare, respectiv pana pe 1 aprilie.

Va amintim ca atat reprezentantii Institutului National de Expertize Criminalistice, cat si cei de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva, precum si specialistii in chimie de la Universitatea din Bucuresti, toti consultati in aceasta cauza, au redactat rapoarte in privinta incendiului din „Colectiv”.

Recent, un raport al Corpului de Control al premierului preciza ca interventia de urgenta in urma incendiului care a cuprins, in seara zilei de 30 octombrie, clubul „Colectiv” din Bucuresti a fost „in mare parte o actiune necoordonata, cu elemente de improvizatie a autoritatilor”. Focul si fumul degajat au ucis 64 de oameni si au ranit peste 130.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger