AcasăNewsSe cere demisia directorului Ambulantei Bucuresti

Se cere demisia directorului Ambulantei Bucuresti

Alis Grasu, managerul Ambulantei Bucuresti-Ilfov (foto: b1.ro)

Pe langa comentarii mai mult sau mai putin avenite, in aceasta situatie greu de indurat pentru apropiatii artistului a aparut si o prima cerere de demisie, indreptata catre sefa Ambulantei Bucuresti, Alis Grasu.

Alis Grasu, managerul Ambulantei Bucuresti-Ilfov (foto: b1.ro)

Odata ce s-a aflat despre faptul ca in noaptea tragediei, la locuinta fostei sotii a lui Ioan Gyuri Pascu, acolo unde se afla artistul, au ajuns, potrivit tolo.ro, nu o data, ci de doua ori medicii, in urma unor apeluri la 112, si ca in primul caz medicul i-ar fi dat un calmant actorului, diagnosticandu-l cu „atac de panica”, publicul s-a impartit in mai multe tabere.

Iar in asteptarea rezultatelor anchetei interne despre care conducerea Serviciului de Ambulanta Bucuresti a confirmat ca se desfasoara, dar si a unui punct de vedere al doctorului care l-a consultat pe Gyuri Pascu intr-o prima faza, in noaptea de 25 spre 26 septembrie, co-presedintele PNL considera ca s-ar impune o masura la nivelul conducerii institutiei. „Citesc cu uimire, nici nu mai stiu a cata oara, ca Ambulanta Bucuresti ar putea sa aiba din nou pe constiinta o moarte. De data asta cea a lui Gyuri Pascu. Cred ca e momentul ca directorul sa isi asume si sa demisioneze. Prea multe cazuri, prea multa incompetenta, prea multe derogari de responsabilitate”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Ramane de vazut daca solicitarea sefei PNL va avea sau nu ecou, dar mai ales ce anume vor indica verificarile facute in privinta primei interventii in cazul lui Gyuri Pascu.

In asteptarea unor raspunsuri, va amintim faptul ca dupa cel de-al doilea apel au ajuns trei masini de salvare- doua ale SMURD-ului, ale caror cadre medicale au si facut manevrele de resuscitare, si una de la Ambulanta, cu medic. Din pacate, eforturile doctorilor au fost sortite esecului. Ioan Gyuri Pascu a pierit, la doar 55 de ani, raspus de un infarct.

259 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger