Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se cauta succesorul lui Kovesi in fruntea DNA. MJ anunta inceperea selectiei

Se cauta succesorul lui Kovesi in fruntea DNA. MJ anunta inceperea selectiei

Autor:

Dupa ce, in prima parte a zilei in curs, Laura Codruta Kovesi a fost revocata din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, s-a aflat ca interimatul la varful institutiei ar putea fi asigurat de catre Marius Iacob, procurorul care i-a fost adjunct sefei DNA.

 

kovesi1 Se cauta succesorul lui Kovesi in fruntea DNA. MJ anunta inceperea selectieiIntre timp, insa, se va incerca sa se gaseasca un succesor “plin” al Laurei Codruta Kovesi. Spunem acest lucru, in conditiile in care Ministerul Justitiei a transmis public faptul ca se va organiza o procedura in vederea selectarii unui nou procuror-sef pentru DNA.
toader Se cauta succesorul lui Kovesi in fruntea DNA. MJ anunta inceperea selectieiDemersul a inceput, de luni chiar, si se va desfasura pana la sfarsitul acestei luni, adica pana pe 30 iulie. “Ministerul Justitiei organizeaza, in perioada  09 – 30.07.2018, la sediul sau din Bucuresti, str. Apolodor, nr. 17, sectorul 5, cod 050741, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie”, suna anuntul postat pe site-ul MJ.


1 Comentariu la Se cauta succesorul lui Kovesi in fruntea DNA. MJ anunta inceperea selectiei

  1. A murit Luluta decapa - ne-ar putza

    Ai rog pe amandoi sa nu puna procurori politici. Daca pune ministri sa nu accepte presedintele si invers. Apoi incepe munca de reformare a Dna prin verificarea procurorilor competenti si cei ce nu fac greseli o munca de schimbat pana si matura apoi peste cateva luni sa dam drumul la lupta cu adevarata coruptie. Rog profesionalism seriozitate si discretie ca la Sri. Cei ce au gresit sa raspunda ca Portocala.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!