AcasăNewsSe bat pe scaunul lui Gigi Becali

Se bat pe scaunul lui Gigi Becali

Gigi Becali a dat Parlamentul European pe Parlamentul Romaniei

Eugen Mihaescu si Dan Dumitru Zamfirescu se inghesuie sa ocupe locul vacantat de Gigi Becali in Parlamentul European.

Gigi Becali a dat Parlamentul European pe Parlamentul Romaniei

Anuntul ca peremistul Dan Zamfirescu ar urma sa reprezinte Romania in PE a starnit un intreg scandal.  Dincolo de relatarile referitoare la legaturile pe care le-a avut cu fosta Securitate, Zamfirescu a fost imediat contestat de Eugen Mihaescu, acesta sustinand ca functia ii revine.

Eugen Mihaescu sustine ca va da in judecata Autoritatea Electorala Permanenta

Mai mult, Mihaescu a amenintat ca va da in judecata Autoritatea Electorala Permanenta daca ingnora notificarea pe care a depus-o si  va trimite dosarul lui Dumitru Zamfirescu la Parlamentul European.

Dan Dumitru Zamfirescu este sustinut de liderul PRM Corneliu Vadim Tudor

”Astept un raspuns fara sa-mi fac niciun fel de iluzie pentru ca aceasta institutie, paradoxal, nu are nicio autoritate in privinta respectarii legislatiei, ci pare, mai curand, un ghiseu care inregistreaza abuzurile Partidului Romania Mare. Daca nu au competente, pentru ce mai exista? Si Autoritatea Electorala Permanenta poate fi data in judecata, sa nu-si faca iluzii”, a declarat Eugen Mihaescu.  Lupta dintre cei doi  peremisti este justificata, daca tinem cont ca un eurodeputat are un salariu net de 6.000  de euro pe luna, la care se adauga 4.000 de euro – indemnizatie pentru cheltuieli generale, 19.000 de euro pentru personalul angajat la cabinet etc.

author avatar
Adelina Ionicel
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger