AcasăNewsSe asteapta solutia aleasa de PSD dupa ce Iohannis a refuzat cele...

Se asteapta solutia aleasa de PSD dupa ce Iohannis a refuzat cele doua propuneri de ministri

Conducerea social-democrata urmeaza sa discute, in aceasta dupa-amiaza, pe marginea variantelor ce ar putea fi luate in calcul, dupa ce Klaus Iohannis a ales sa refuze numirea Liei Olguta Vasilescu la Transporturi si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

In timp ce restul de sase propuneri formulate in cadrul remanierii propuse au primit unda verde de la Cotroceni, ba mai mult, noii ministri ai depus deja juramantul, in cadrul unei ceremonii ce a inceput la 15.30, cele doua ministere la varful carora Viorica Dancila si PSD-ul doreau schimbari – in speta Transporturile si Dezvoltarea – au ramas cu vechile conduceri, in speta cu Lucian Sova si, respectiv, Paul Stanescu.

Se vehiculeaza varianta ca, mai nou, PSD-ul ar putea trimite la Cotroceni o varianta inversata a celor doua variante – si anume Vasilescu la Dezvoltare si Laufer la Transporturi. Ramane de vazut daca pesedistii vor adopta aceasta solutie in cadrul discutiilor de marti.

293 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce sa discute ca nu au ce face decat sa-i pupe ghetele lui Iohannis care le-a dat-o peste bot din nou.
    Inca presedintele a fost mult prea bland ca nu trebuia sa accepte pe nimeni din hoarda de incompetenti care i s-a propus

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger