Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se asteapta decizia in privinta Guvernului Dancila/”UDMR nu este o anexa a acestei coalitii”

Se asteapta decizia in privinta Guvernului Dancila/”UDMR nu este o anexa a acestei coalitii”

Autor:

Pe masura ce au loc audierile in comisiile parlamentare de specialitate, demers ce precede votul de investire, programat pentru aceasta dupa-amiaza, se asteapta ca reprezentantii UDMR sa se decida daca vor sustine sau nu, prin vot, acest Cabinet.

 

CSEKE ATILA FANE 6 300x210 Se asteapta decizia in privinta Guvernului Dancila/UDMR nu este o anexa a acestei coalitiiPana sa aiba sedinta conducerii formatiunii, la ora 14, reprezentantii Uniunii au avut discutii cu liberalii.

In asteptarea hotararii UDMR, e de mentionat ca liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila, aducea in discutie, intr-o declaratie la RFI, faptul ca despre descentralizare in programul de guvernare ar fi trecuta o jumatate de propozitie, dar si ca ar fi “unele greseli de redactare legat de la capitolul infrastructura”. Declaratie care multora le-a parut in semnal in privinta asteptatei decizii pe care urmeaza sa o ia formatiunea, in privinta sustinerii viitorului Cabinet PSD-ALDE. “UDMR nu este o anexa a acestei coalitii de guvernamant, avem un protocol de colaborare, pe care (…) o sa-l analizam si o sa decidem asupra lui ce facem in continuare”, a sustinut Cseke Attila.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!