Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se asteapta decizia. Dragnea: Dupa ce presedintele va anunta ce intentioneaza sa faca, o sa ne spunem un punct vedere

Se asteapta decizia. Dragnea: Dupa ce presedintele va anunta ce intentioneaza sa faca, o sa ne spunem un punct vedere

Autor:

Liderul PSD da de inteles ca social-democratii vor face un comentariu pe subiectul propuneriifacute de ministrul Justitiei, vizeazand revocarea sefei DNA, abia dupa ce de la Cotroceni va fi comunicata hotararea presedintelui, cel despre care se stie ca are ultimul cuvant in aceasta privinta.

 

dragnea 3 350x211 Se asteapta decizia. Dragnea: Dupa ce presedintele va anunta ce intentioneaza sa faca, o sa ne spunem un punct vedere“Dupa ce presedintele va anunta ce intentioneaza sa faca, atunci sigur o sa ne spunem si noi un punct vedere. Dar asa cum am spus mai demult, n-am vrut sa influentez nicio e eventula decizie sau propunere a mininstrului Justitiei -inainte de a face anuntul de care vorbea anul trecut – nici nu vreau sa influentez o eventuala decizie, intr-un fel sau altul, a presedintelui Romaniei”, a motivat liderul social-democrat aceasta decizie, luni, de la Parlament.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!