AcasăNewsSe asteapta anuntul lui Toader. Dragnea: "sa nu se faca de ras"

Se asteapta anuntul lui Toader. Dragnea: „sa nu se faca de ras”

Nu sunt deloc putini cei care asteapta sa afle ce anume va comunica, joi dupa-amiaza, Tudorel Toader, cu privire la DNA.

Intrebat, concret, ce se asteapta sa anunte ministrul Justitiei, raspunsul dat de Liviu Dragnea, in urma cu scurta vreme, a fost urmatorul: „sa nu se faca de ras”. Seful Partidului Social Democrat a ales sa nu mai elaboreze aceasta declaratie.

Mentiunea liderului PSD, facuta la finele sedintei Biroului Permanent National in care s-a decis data Congresului  – 10 martie – vine cu doar o zi inainte ca ministrul Justitiei sa anunte, in cele din urma, concluziile raportului privind activitatea manageriala la DNA.

184 afisari

3 COMENTARII

  1. Astazi nu e orice zi. AZI e ziua in care o sa piarda f mult
    procurorii si f mult politicienii. Azi e ziua in care romanii castiga. Daca n-o demite Psd scade dramatic. Daca o demite scade dramatic plavanu pierde mandatu. Da exista si o masura de sah mat si crestere in sondaj si anume metoda kamikaze. Adica o demite apoi isi da demisia Todirasi fortand demisia de la plavan care o sa accepte. In toate cazurile de azi procurorii nu vor mai fi ce sunt la elita Ploiesti. De azi incepe ziua K otiturii.

  2. Ziua K survine in momentul in care tu te agati de functie, politicul accepta iar televiziunile aduc doar o+dovada. Din acel moment se sparge orice bresa de incredete politic & justitie si se schimba paradigma prin inertia dovezii.

  3. La fel exista o masura de compromis in care pt a nu fi hartuiti ramane totul asaatunci o saplece Todirasi caci pezdeul o sa ceara asta pierde iar voturi politice. Astazi indiferent cum sunt aruncate zarurile, 6:6 doar pentru noi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger