AcasăNewsSe anunta un week-end ploios. De luni, vremea se raceste in toata...

Se anunta un week-end ploios. De luni, vremea se raceste in toata tara

Sfarsitul saptamanii va aduce o schimbare a vremii, in sensul in care umbrelele vor fi din nou accesorii de baza pentru locuitorii mai multor regiuni.

Conform vestilor venite vineri dinspre ANM, sub forma unei informari meteo valabile in intervalul 02 septembrie, ora 18 – 04 septembrie, ora 18, ploile isi vor face simtita prezenta incepand din zona vestica a Romaniei, urmand sa se extinda la majoritatea regiunilor.

Ploile vor cadea in aversa, vor avea caracter torential si vor fi insotite de descarcari electrice, posibila si de grindina si de vant ce poate capata aspect de vijelie. „In intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi local 20 l/mp si izolat 30…40 l/mp”, transmit meteorologii.

Specialistii Administratiei de Meteorologie spun ca duminica dupa-amiaza ploile vor afecta indesebi in sudul, centrul si nord-estul tarii, pentru ca luni sa ploua indeosebi in nord.

Vestile rele despre vreme nu se opresc aici. Toamna isi va face simtita prezenta si la nivel de temperaturi. Din cate spun meterologii, de luni vremea se va raci in toata tara.

sursa foto: ANM

author avatar
Cristina Stefan
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger