AcasăNewsSe anunta un nou val de ger

Se anunta un nou val de ger

Vremea schimba din nou foaia, si nici de aceasta data in sensul bun al cuvantului, in ideea ca dupa cateva zile de ninsori, in mai multe zone din tara, se anunta cateva zile cu temperaturi foarte scazute.

(foto: stiri.rol.ro)

Din cate spun specialistii de la Administratia de Meteorologie, va fi frig de joi incepand si pana martea viitoare, adica fix pana pe 14 februarie, cand unii indragostiti nu uita de Valentine’s Day. Pe scurt, lucrurile vor sta astfel: zilele vor fi foarte reci, iar noptile geroase de-a dreptul.

Scenariul se aplica majoritatii regiunilor tarii, insa cu precadere sudului si estului Romaniei, unde, conform informarii ANM emise joi, maximele nu vor trece de 0 grade, fiind „preponderent negative”.

Cat despre nopti, ele se anunta geroase atat in Moldova si in depresiunile intramontane, in prima parte a intervalului, cat si mai apoi in Muntenia, Oltenia si Transilvania.

La nivel de valori, meteorologii se asteapta ca minimele sa fie situate intre -17 şi -10 grade, in general, chiar si de pana la -22 de grade, indeosebi in depresiunile din estul Transilvaniei si in nordul Moldovei.

author avatar
Cristina Stefan
14.782 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger