AcasăNewsSe anunta un nou interval de vreme rea. Ninsori la mijlocul lunii...

Se anunta un nou interval de vreme rea. Ninsori la mijlocul lunii martie

(foto: prinbrasov.com)

Cand credeam ca, in sfarsit, se instaleaza primavara de poveste, cu soare si cer senin, aflam din directia specialistilor in meteorologie ca sunt sanse mari ca tabloul zilelor precedente sa redevina actual.

Mai precis, peste doar cateva ore, adica incepand de la ora 23 intra in vigoare o informare meteo, care va ramane valabila pana pe 17 martie, la ora 15.

In primul rand, expertii de la Administartia Nationala de Meteorologie anunta faptul ca la minte va ninge in special joi si in noaptea de joi spre vineri, iar ca umrare a noului val de precipitatii specifice iernii se va depune un strat de zapada, mai insemnat in zona Meridionalilor si a Carpatilor Orientali.

Totodata, si vantul va sufla cu putere, atat la munte – unde intensificarile pot ajunge la 60-70 km/h, pe creste chiar si pana la 90 km/h, cat si in restul zonelor tarii – unde rafalele nu vor trece insa, de 50-60 km/h.

Nu in ultimul rand, specialistii spun ca in estul si sud-estul Transilvaniei, dar si in Moldova si – izolat- in Muntenia pot aparea precipitatii, insa sub forma de lapovita si ninsoare.

author avatar
Cristina Stefan
628 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger