AcasăNewsSe anunta un nou interval cu vreme rece, vant si bruma

Se anunta un nou interval cu vreme rece, vant si bruma

Desi la aceasta ora soarele si temperaturile placute care se inregistreaza in Capitala ne-au lasat sa credem ca primavara s-a instalat, in sfarsit, lucrurile nu raman la fel de frumoase, cand vine vorba de vremea anuntata pentru sfarsitul saptamanii.

Iar cei care trageau speranta ca, odata ce vine ziua de sambata, vor putea profita de vremea placuta pentru a iesi din oras, fie la munte, fie in alte zone din tara, pentru a se plimba si a mai scapa de stresul cotidian, s-ar putea sa constate ca planurile lor ar putea fi zadarnicite de vremea capricioasa.

Pentru ca, dupa cateva zile destul de reci, cu mercurul din termometre indicand, la inceputul si sfarsitul zilelor, valori specifice mai degraba toamnei, situatia pare sa se repete si in perioada imediat urmatoare.

De sambata dimineata, de la ora 03, intra in vigoare o informare prin intermediul careia specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca, pana duminica la ora 08, temperaturile vor scadea in majoritatea zonelor tarii, in special in jumatatea de nord-est, unde vremea va ajunge sa fie rece pentru acest interval.

Mai mult, specialistii atrag atentia ca in noaptea de sambata spre duminica termometrele vor indica, cu preponderenta, valori negative. Totodata, se vor semnala atat bruma –“ pe suprafete extinse”, din cate se precizeaza in textul informarii de la ANM, cat si precipitatii – slabe cantitativ- atat mixte – acestea din urma semnalandu-se la inceput in nord, est si centrul tarii, apoi izolat si in sud-estul teritoriului, dar si ninsori, la munte.

Nici vantul nu va lipsi din peisaj, din cate precizeaza meteorologii, urmand sa se semnaleze atat la munte, cat si in restul teritoriului, fiind posibil ca rafalele sa fie mai puternice – de peste 50 km/h, in estul tarii- in zona Moldovei, dar si in Dobrogea, Muntenia si in vestul Olteniei

283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger