Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Se anunta rectificare bugetara pozitiva, in noiembrie. Ce ministere primesc bani in plus

Se anunta rectificare bugetara pozitiva, in noiembrie. Ce ministere primesc bani in plus

Autor:

Ministerul condus de Ionut Misa anunta o a doua rectificare bugetara pozitiva in acest an.

 

bani 350x263 Se anunta rectificare bugetara pozitiva, in noiembrie. Ce ministere primesc bani in plusMai exact, seara trecuta s-a facut public faptul ca “rectificarea bugetară finalizată în luna noiembrie a acestui an este una pozitivă, are la bază consultări premergătoare cu toate ministerele şi s-a realizat cu încadrarea în deficitul de 2,96% din PIB”.

Totodata, din comunicatul remis dinspre MFP reiese ca vor primi bani in plus Ministerele Muncii (630, 9 milioane de lei per sold), Afacerilor Interne (363, 5 milioane de lei per sold), Transporturilor (293,9 milioane de lei per sold), Sanatatii (281 milioane de lei per sold), Justitiei, (232,1 milioane de lei per sold) si Educatiei (30 milioane de lei per sold).

La polul opus se situeaza Ministerul pentru Mediul de afaceri, cel al Finantelor, al Dezvoltarii, al Culturii si al Mediului, in cazul carora se anunta diminuari de fonduri.

Acest proiect al Ordonantei de Urgenta privind noua rectificare bugetara din acest an, a doua, urmeaza sa se afle pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a Executivului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!