AcasăNewsSe anunta doua zile cu ploi in mare parte din tara si...

Se anunta doua zile cu ploi in mare parte din tara si ninsori la munte

Pentru bucuresteni, care le folosesc deja de cateva ore, umbrelele vor ramane accesorii indispensabile nu doar in urmatoarele ore, ci si in urmatoarele zile. La fel ca si pentru locuitorii celorlalte regiuni in care vor continua sa cada ploi.

Si spunem acest lucru pentru ca, din cate au anuntat meteorologii, cu scurta vreme in urma, valul de ploi nu se va lasa dus de deasupra Romaniei cel putin pana joi la pranz.

Astfel ca, din datele actualizate regasite in informarea meteo data publicitatii luni la amiaza rezulta ca, pana joi la ora 12, va ploua in mare parte din tara, cu oprecizarea ca in sud precipitatiile vor fi mai ales sub forma de acerse, posibil si insotite de descarcari electrice. In Muntenia si Dobrogea, cantitatile de apa pot fi destul de insemnate, ajungand, izolat, si la 40-50 l/mp, conform ANM.

La munte, in schimb, vor reaparea ninsorile, care vor duce la depunerea unui strat de zapada proaspat. Totodata, in sud-est, dar si la munte, in zonele inalte, va aparea vantul, care va sufla cu destula putere.

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger