Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Scumpirile si concedierile ne bat la usa toamna asta

Scumpirile si concedierile ne bat la usa toamna asta

Autor:

 

Lunile ce vor veni vor fi marcate de concedieri in toate domeniile si scumpiri de preturi. Cel putin asa sustin managerii romani care au participat la un studiu realizat de INS.

concedieri 300x199 Scumpirile si concedierile ne bat la usa toamna asta

Pana la sfarsitul anului multi anagajati din Romania ar putea ramane fara loc de munca

Pesimism in mediul de afaceri. Directorii companiilor din Romania nu vad cu ochi bun evolutia economica. Concret, potrivit unei analize realizate de Institutul National de Statistica,  managerii se asteapta la scumpiri in toate domeniile majore (constructii, industrie prelucratoare, servicii, comert cu amanuntul etc) pana in luna octombrie. Totodata, reprezentantii sectorului corporatist estimeaza si o stagnare a activitatii economice in constructii, servicii si industria prelucratoare. Nu in ultimul rand, piata muncii va fi si ea serios afectata, considera managerii romani.

Acestia au precizat ca in anumite sectoare vor avea loc concedieri,  in timp ce in restul economiei nu se vor mai face angajari. La studiu au participat 2.000 de manageri din industria prelucratoare, 1.610 din constructii, 2110 din comert si 2492 din servicii.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!