Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Scrisoare catre MAE. Se cere o analiza in legatura cu ambasadorul Maior

Scrisoare catre MAE. Se cere o analiza in legatura cu ambasadorul Maior

Autor:

Dupa ce saptamana trecuta au fost fata in fata cu George Maior, ambasadorul roman la Washington, ocazie cu care i-au adresat intrebari cu privire la activitatea sa ca reprezentant diplomatic al Romaniei in Statele Unite, reprezentantii Comisiei pentru politica externa a Senatului au redactat un document pe care l-au adresat oficialului guvernamental aflat in fruntea Ministerului de Externe.

 

criastian dumitrescu interimar senat Scrisoare catre MAE. Se cere o analiza in legatura cu ambasadorul MaiorPresedintele acestui for parlamentar, senatorul Sorin-Cristian Dumitrescu, a anuntat ca scrisoarea adresata ministrului Melescanu contine o argumentatie, “realizate pe baza unui raport facut de un raportor- domnul Calin Popescu Tariceanu si adoptata de Comisie cu 6 voturi pentru si 4 abtineri”. Si ca documentului in sine i-a fost atasat raportul ambasadorului George Maior, precum si stenograma discutiilor de la audierea de saptamana trecuta, de la Comisie.

Din cate a dezvaluit Dumitrescu, “Comisia e politica externa a Senatului se asteapta ca la nivelul Ministerului Afacerilor Externe sa aiba loc o analiza menita a stabili masura in care mentinerea mandatului de ambasador in Statele Unite ale Americii a domnului George Maior se mai identifica si mai este utila intereselor Romaniei si Parteneriatului strategic romano-american”, senatorul amintind faptul ca decizia apartine ministrului de externe, premierului si presedintelui.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!