AcasăNewsScolile din Capitala raman inchise tot restul saptamanii

Scolile din Capitala raman inchise tot restul saptamanii

Trecere bruscă de la 20 de grade la maxime de 6 grade şi apoi la ninsori

Intai ninsoarea, iar apoi gerul au prelungit vacanta copiiilor de gradinita, dar si de scoala si liceu, din Capitala si din alte zone ale tarii.

UPDATE: Cele mai recente date facute publice din directia Ministerului Educatiei indica faptul ca nu doar in Capitala vor ramane inchise unitatile de invatamant, pe fondul conditiilor de vreme rea, ci si din alte judete ale tarii.

Concret, pana la aceatsa ora se stie ca miercuri sunt suspendate cursurile in cresele, gradinitele, scolile si liceele din Vrancea, Ilfov, Constanta, Olt, Calarasi, Ialomita, Arges, in timp ce joi lista include judetele Vrancea, Ilfov, Calarasi si Constanta. De asemenea, vineri, pe 13 ianuarie, elevii si copiii de gradinita din Ilfov, Vrancea, Calarasi si Constanta vor ramane acasa.

–-

Daca pana acum se stia ca doar luni si marti unitatile de invatamant din Bucuresti, Ilfov, si alte judete vor ramane inchise, pe fondul conditiilor meteo, ceea ce a anuntat luni seara primarul Capitalei – si anume faptul ca atat cresele, cat si gradinitele, dar si scolile si liceele din Bucuresti se vor deschide abia luni, 16 ianuarie – si-a gasit confirmare marti si din directia Ministerului Educatiei.

Conform edu.ro, informatiile facute publice la ora 9, daca miercuri unitatile de invatamant vor ramane inchise atat in Capitala, cat si in judetul Arges, joi si vineri – cel putin pana la momentul de fata- doar unitatile educationale din Bucuresti vor avea cursurile suspendate.

De altfel, inca de seara trecuta, primarul Firea preciza faptul ca decizia ca in cresele, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa nu se faca ore pana la sfarsitul saptamanii a fost luata dupa consultarea cu oficialii de la Ministerul Educatiei, cu inspectorul scolar general al Capitalei, precum si cu medici si parinti.

Va amintim faptul ca in cursul zilei de marti sunt inchise unitatile de invatamant din Bucuresti si 23 de judete.

author avatar
Cristina Stefan
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger