AcasăNewsScoli inchise in Virginia, din cauza unui alt masacru „anuntat” in filmul...

Scoli inchise in Virginia, din cauza unui alt masacru „anuntat” in filmul Batman

Politia din Giles, Virginia, a inchis temporar scolile din Narrows, pentru ca acestea apareau ca „tinte” pe harta orasului Gotham, din Batman – „The Dark Knight rises”.

Coincidentele bizare din ultimul film din seria Batman, „The Dark Knight rises”, au determinat politia din Giles sa ia masuri radicale, dupa ce au aparut avertizari pe site-ul comisariatului ca si „Narrows” apare pe harta orasului Gotham, ca „strike zone”.

„Coincidenta” sta in faptul ca Sandy Hook , scoala unde au fost ucisi 20 de copii si sase adulti, apare incercuit pe o harta a orasului Gotham, cu mentiunea „strike zone”, iar mai sus se vede „Narrows”. Prima „ciudatenie” legata de film a fost masacrul de la cinematograful din Aurora, Colorado, unde, la 20 iulie, un nebun care se credea Joker a ucis 12 spectatori si a ranit alti 58. Nu numai ca la cinematograf rula „The Dark Knight rises”, dar inainte de a incepe filmul, spectatorii au vazut trailerul la „Gangster Squad”, in care niste banditi intrau intr-o sala de cinematograf si trageau in spectatori!

Specialistii in psihotronica sustin ca acestea nu sunt „coincidente bizare”. Au toate elementele unui „program conditionat”, care poate fi indus persoanelor cu probleme mintale sau aflate sub un anumit „tratament” cu psihotropice. Ca sa nu li se reproseze vreodata ca au fost avertizati si nu au facut nimic sa preintampine, politistii din Giles, unde se afla Narrows, au inchis temporar scolile pentru a discuta cu toti profesorii, cu parintii, ca sa elimine orice posibila amenintare. Seriful din Giles, Morgan Millirons, a declarat ca nu a existat nicio amenintare la adresa scolilor din Narrows, dar a considerat ca informatia postata pe site-ul politiei trebuie tratata la modul serios. Insa mai exista un „Narrows” si in New York!

author avatar
Adina Mutar
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger