AcasăNews"Schumi" poate merge din nou! Miracol de Craciun sau vrajeala?

„Schumi” poate merge din nou! Miracol de Craciun sau vrajeala?

Purtatorul de cuvant al lui Michael Schumacher catalogheaza drept iresponsabile informatiile publicate marti de revista germana „Bunte”, care a titrat pe prima pagina ca fostul mare pilot de F1 „poate merge din nou”. Revista a anuntat ca Schumacher – aflat in convalescenta dupa teribilul accident de ski, suferit in urma cu doi ani – a facut mari progrese in recuperare, putand inclusiv sa-si miste bratele.

Nebunie. Le-au trebuit sase ore ca sa iasa din parcarea mall-ului

Haos intr-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Marea Britanie, inaintea Craciunului. Din cauza afluxului mare de persoane venite la cumparaturi, clientilor le-au fost necesare aproape sase ore sa paraseasca parcarea mall-ului Bluewater, situat la est de Londra. Mai mult, traficul in zona complexului comercial a fost paralizat pana la ora 22.00.

La Shanghai, autobuzele locale merg si pe apa!

Pentru a descongestiona traficul aglomerat din Shanghai, oficialitatile locale au decis introducerea primelor „autobuze” pe apa pentru navetisti. Ambarcatiunile se deplaseaza de-a lungul raului Huangpu, oferind acces direct la cartierele importante ale metropolei. Initial, transportoarele vor rula doar in timpul orelor de varf, intre 07.30 si 09.00, si 16.30 – 18.00

author avatar
Mihai Koblenko
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger