Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Schimbati Codurile!

Schimbati Codurile!

Autor:

Fostul premier pesedist le cere celor doi lideri politici ai momentului, Dragnea si Tariceanu, sa lase ”behaitul permanent” si sa schimbe odata Codurile penale.

 

adrian nastase 720x433 Schimbati Codurile!

Agasat de gargara lui Dragnea si Tariceanu, fostul premier pesedist ii acuza de impotenta politica pe liderii actualei coalitii

Adrian Nastase face aceasta solicitare dupa ce a urmarit luni de zile ”starea de <<erectie politica>> a liderilor de partide impotriva dnei Kovesi” si a constatat ca erectia cu pricina nu ajunge la o finalitate. ”Ma intreb daca, dupa mai mult de zece ani de cand avertizez asupra abuzurilor din justitie si a riscului ca ceea ce mi s-a intamplat mie sa se repete, nu ar fi cazul ca parlamentarii sa inteleaga ca ei au instrumentul de a indigui prin legi inteligente si echilibrate astfel de abuzuri. Inclusiv prin modificarea Codului de procedura penala. <<Behaitul>> permanent (sa ma ierte Petre Daea) nu ajuta la nimic”, a rabufnit Nastase, ca de obicei pe blog. Dupa ce i-a indemnat pe parlamentari sa lase datul din gura si sa modifice urgent Codurile penale, Nastase le-a tras o smetie si magistratilor – pe care ii acuza ca folosesc motivari stas (sau ”plagiate” dupa cum sustine fostul premier) in cazul condamnarii politicienilor. ”Am constatat din lecturarea  motivarii completului ICCJ in dosarul lui Constantin Nita ca fragmente intregi din hotararile mele de la ICCJ au fost reluate aici, fara ghilimele (teoria probelor indirecte, rolul denuntului, conditia de <<maxima confidentialitate>>, circumstantele agravante determinate de nerecunoasterea acuzatiilor aduse de procurori,  <<gradul ridicat de educatie>>). Se poate vorbi, in astfel de cazuri, de plagiat sau de copy paste?”, s-a intrebat, plin de jucata inocenta, Nastase.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!