Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Schimbari la varful Postei Romane. Nou director general si 56 de posturi de conducere desfiintate

Schimbari la varful Postei Romane. Nou director general si 56 de posturi de conducere desfiintate

Autor:

Compania are o conducere si o organigrama noua, din care lipsesc, fata de perioada precedenta, zeci de posturi de conducere de la nivel central.

 

Elena Petrascu director CNPR 350x244 Schimbari la varful Postei Romane. Nou director general si 56 de posturi de conducere desfiintate

Elena Petrascu, noua sefa de la CNPR

In primul rand trebuie spus ca noul Consiliul de Administratie, in fruntea caruia se afla Adrian Gavruta, secretar general adjunct in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, a avut miercuri prima sedinta in actuala formula.

In cadrul intrevederii, la care a participat ministrul Lucian Sova, s-a numit un nou director general interimar. Este vorba despre Elena Petrascu, pana de curand director al Directiei Juridice din cadrul companiei, care va avea un mandat de patru luni in fruntea Posteri Romane, succedandu-i lui Rares Stanciu.

E de mentionat faptul ca, pe fondul avizarii in Guvern, saptamana trecuta, a unei strategii de redresare a Postei, din directia operatorului se mentioneaza, intr-un comunicat remis redactiei, faptul ca “in sedinta CA de astazi a fost aprobata si noua organigrama a CNPR prin care au fost desfiintate 56 de posturi de conducere (la nivel central), reprezentand o economie de 424.000 lei lunar la salariile de baza si 92.000 de lei lunar la indemnizatiile de conducere, din bugetul pentru salarii al companiei”.


1 Comentariu la Schimbari la varful Postei Romane. Nou director general si 56 de posturi de conducere desfiintate

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    POȘTA 5 IISUS 5 MARIA 5; Poșta 8 ILIE 8; PO.ȘT.A. PO.A.-Ploaia, ȘT-Tișbitul. Ploaia lui Tișbitul. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care a fost creată Instituția Statului, POȘTA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!