Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Schimbare la varful CNAB. Traian Panait, desemnat director general interimar

Schimbare la varful CNAB. Traian Panait, desemnat director general interimar

Autor:

A fost sedinta la nivelul Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, dupa ce Dan Baciu a anuntat ca a decis sa renunte la mandatul de director general al CNAB.

 

companie Schimbare la varful CNAB. Traian Panait, desemnat director general interimarIn urma discutiilor de joi, s-a comunicat public faptul ca Traian Panait – fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor – a fost desemnat sa ocupe postul de director general al CNAB, pe durata a patru luni, fiind vorba despre un mandat provizoriu.

Desi in cursul zilei precedente s-a speculat ca motivul plecarii sale din functie ar putea avea legatura cu incidentul de saptamanile trecute, si anume cu intalnirea ratata dintre premierul roman si presedintele Comisiei europene, Baciu a declarat ca “demisia este un lucru obisnuit atunci cand exista un decalaj intre nivelul asteptarilor si ceea ce poate fi livrat”. “Multumesc domnului ministru Lucian Sova pentru modul elegant si eficient in care s-a implicat in sustinerea proiectelor importante ale CN Aeroporturi Bucuresti”, a mai punctat Dan Baciu, citat intr-un comunicat al Companiei care asigura coordonarea operationala si managementul celor doua aeroporturi ale Capitalei – Henri Coanda (Otopeni) si Aurel Vlaicu (Baneasa).

sursa foto: bucharestairports.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!