Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Schimbare la nivelul regimului de detentie in cazul lui Mircea Basescu

Schimbare la nivelul regimului de detentie in cazul lui Mircea Basescu

Autor:

In asteptarea deciziei definitive in privinta solicitarii care l-ar puteaa face sa fie lasat in libertate inainte de termen, Mircea Basescu are parte de o schimbare de peisaj, care i-ar putea usura perioada petrecuta dupa gratii.

 

frate Schimbare la nivelul regimului de detentie in cazul lui Mircea BasescuTotul dupa ce a primit permisiunea de a fi transferat din regim de detentie semideschis catre un regim deschis, adica dupa ce a fost mutat la sectia de la Valul lui Traian, din cate anunta televiziunile de stiri.

Hotararea vine la cateva zile de cand s-a aflat ca judecatorii de la Medgidia i-au admis cererea de eliberare conditionata. E vorba despre un prim pas catre redobandirea libertatii facut de catre Mircea Basescu, avand in vedere ca decizia nu e una definitiva, iar procurorii anticoruptie au atacat-o deja.

Fratele fostului sef al statului a ajuns in detentie anul trecut, dupa ce a primit o pedeapsa definitiva, de patur ani de inchisoare, intr-un dosar instrumentat de DNA, in care Mircea Basescu a fost acuzat de trafic de influenta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!