Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Schimb de replici. Toader: Fiecare are o parere buna despre sine. Lazar: N-ar trebui sa discutam despre sentimente

Schimb de replici. Toader: Fiecare are o parere buna despre sine. Lazar: N-ar trebui sa discutam despre sentimente

Autor:

Anuntata intentie a lui Augustin Lazar de a candida pentru un nou mandat de procuror general, stiut fiind faptul ca ministrul Justitiei i-a cerut revocarea din aceasta postura, nu a ramas fara ecou in spatiul public.

 

toader 350x189 Schimb de replici. Toader: Fiecare are o parere buna despre sine. Lazar: N ar trebui sa discutam despre sentimenteInsusi Tudorel Toader a declarat, la doar o zi de cand Lazar si-a facut publica decizia de a intra din nou in cursa pentru sefia Parchetului General, ca “fiecare are o parere buna despre sine si dansul e indreptatit la aceeasi atitudine”. Totodata, oficialul guvernamental a anuntat cand anume isi va face cunoscut punctul de vedere in cazul de fata. “Voi fi in comisia de selectie, care face propunerea catre CSM si mai departe catre presedinte, ma voi exprima acolo”, a subliniat ministrul.

16473226 1084686974987492 6147312692267943152 n lazar 350x263 Schimb de replici. Toader: Fiecare are o parere buna despre sine. Lazar: N ar trebui sa discutam despre sentimenteLa randul sau, procurorul general si-a sustinut punctul de vedere referitor la decizia anuntata in prima zi a saptamanii. “Aici n-ar trebui sa discutam despre sentimente, aici discutam despre capacitatea de a conduce eficient o instituie”, a replicat Lazar. Mai mult, actualul sef al Ministerului Public a tinut sa sublinieze faptul ca “nimeni nu ar trebui sa puna mai presus sentimentele lui decat respectarea legii, unei proceduri legale in curs si interesul de a avea la conducerea institutiilor statului roman oameni care cunosc profesional despre ce e vorba, care sunt experimentati, care trebuie sa produca eficienta in activitatea manageriala pe care o au”.

Actualul mandat al lui Lazar expira pe 28 aprilie. Procedura de selectie pentru procurorul general a inceput inca de zilele trecute. Candidaturile se pot depune, la Ministerul Justitiei, pana pe 28 martie inclusiv. Un posibil nume s-ar putea afla pe 5 aprilie, cand se incheie aceasta procedura.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!