AcasăNewsSchimb de replici Tariceanu- Gotiu, pe holurile Parlamentului

Schimb de replici Tariceanu- Gotiu, pe holurile Parlamentului

Presedintele Senatului si senatorul USR au dat ochii pe holurile Parlamentului. Si au avut un schimb de replici de fata cu alti alesi ai neamului, dar si cu reprezentantii presei.

In prima faza, Mihai Gotiu a fost auzit facand referire la regulamentul parlamentar. „Vreau sa-i transmit domnului presedinte, si sa-i transmiteti si dvs, prin intermediul mass-mediei, ca este un regulament pe care trebuie sa-l respecte”, a anuntat Gotiu, la doi pasi de Calin Popescu Tariceanu.

Dupa cum multi se asteptau, al doilea om in stat i-a dat rapid replica, invocand „circul” pe care il fac userisii in incinta Parlamentului. „Domnu’ Gotiu, toata lumea vede cum va comportati in plen. Nu respectati regulamentul (…) Eu nu va permit acest lucru, atata timp cand sunt presedintele Senatului, va spun foarte clar-circul nu are ce sa caute, il faceti la dvs la partid. (…) Regulamentul e pentru toata lumea. Nu exista derogare pentru USR (…) si dvs trebuie sa respectati regulile pe care ceilalti parlamentari le respecta”, a punctat Tariceanu, „bruiat”, pe tot parcursul replicii, de vocea senatorului USR.

sursa foto: captura video, sursa video: Romania TV

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger