Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Schimb de replici Tariceanu- Gotiu, pe holurile Parlamentului

Schimb de replici Tariceanu- Gotiu, pe holurile Parlamentului

Autor:

Presedintele Senatului si senatorul USR au dat ochii pe holurile Parlamentului. Si au avut un schimb de replici de fata cu alti alesi ai neamului, dar si cu reprezentantii presei.

 

replici 350x196 Schimb de replici Tariceanu  Gotiu, pe holurile ParlamentuluiIn prima faza, Mihai Gotiu a fost auzit facand referire la regulamentul parlamentar. “Vreau sa-i transmit domnului presedinte, si sa-i transmiteti si dvs, prin intermediul mass-mediei, ca este un regulament pe care trebuie sa-l respecte”, a anuntat Gotiu, la doi pasi de Calin Popescu Tariceanu.

Dupa cum multi se asteptau, al doilea om in stat i-a dat rapid replica, invocand “circul” pe care il fac userisii in incinta Parlamentului. “Domnu’ Gotiu, toata lumea vede cum va comportati in plen. Nu respectati regulamentul (…) Eu nu va permit acest lucru, atata timp cand sunt presedintele Senatului, va spun foarte clar-circul nu are ce sa caute, il faceti la dvs la partid. (…) Regulamentul e pentru toata lumea. Nu exista derogare pentru USR (…) si dvs trebuie sa respectati regulile pe care ceilalti parlamentari le respecta”, a punctat Tariceanu, “bruiat”, pe tot parcursul replicii, de vocea senatorului USR.

sursa foto: captura video, sursa video: Romania TV    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!