Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Schelete de milioane

Schelete de milioane

Autor:

Chiar asa, doua schelete de dinozaur din Jurassic au fost adjudicate contra unei sume de peste 1,4 milioane de euro fiecare, depasind cu mult valoarea estimata initial, in cadrul unei licitatii desfasurata la Hôtel Drouot din Paris.

 

schelete 1 720x473 Schelete de milioane

Record pe piata dinozaurilor: peste 2,8 milioane de euro pentru 2 fosile

Scheletul de Allosaurus( pentru paleontologi) a fost vandut cu 1.407.700 euro, iar cel de Diplodocus cu 1.443.820 de euro ! “Un singur cumparator  a achizitionat ambele schelete de dinozaur, un colectionar strain”.schelet 2 720x406 Schelete de milioane “Pentru piata dinozaurilor, este un rezultat exceptional”, au comentat reprezentantii Drouot. Fosila de Allosaurus, un carnivor care a trait acum circa 150 de milioane de ani in regiunea in care se afla astazi America de Nord si Europa, a fost estimata initial intre 550.000 si 650.000 de euro. Scheletul are o lungime de aproape 3,8 metri si este complet in proportie de 60 %, spun specialistii casei de licitatii Binotte et Giquello. Diplodocus, scheletul “partener”, are “12 metri de la bot la coada” si a trait in aceeasi perioada in partea de vest a Americii de Nord. Valoarea sa initiala a fost estimata la intre 450.000 si 500.000 de euro. Piata fosilelor, spune Iacopo Briano, expert paleontolog in vanzari, nu mai este rezervata oamenilor de stiinta, dinozaurii au devenit obiecte decorative, precum sculpturile si picturile. Totusi, segmentul ramane unul de nisa, care nu atrage multe persoane, avand in vedere pretul ridicat si dimensiunile animalelor.


1 Comentariu la Schelete de milioane

  1. petronela

    Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email onouadirectie@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!