Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Scene reprobabile in plina strada. Deputat scuipat si apostrofat (VIDEO)

Scene reprobabile in plina strada. Deputat scuipat si apostrofat (VIDEO)

Autor:

Considerand, probabil, ca gesturile sale se integreaza in sfera liberei exprimari a unei opinii contrare cu cea a unui om politic, indiferent de la ce partid e vorba, un barbat a filmat momentul in care s-a adresat unui parlamentar PSD.

 

16938593 1231610580286046 4490738777653729538 n nicolicea Scene reprobabile in plina strada. Deputat scuipat si apostrofat (VIDEO)S-a adresat e doar un fel de a spune, pentru ca din imaginile difuzate de Romania TV se vede ca nemultumitul se tine dupa deputatul Eugen Nicolicea pe strada si ii arunca nu doar apelativul “bolsevicul Nicolicea”, ci ii si reproseaza ca ar fi “dat drumul la criminali” si “la violatori”. Ba mai mult, il si scuipa. La un moment dat, se observa ca, tocindu-i-se rabdarea, alesul neamului reactioneaza numindu-l “prost” pe nemultumitul in cauza. Incidentul nu a avut loc in Capitala, ci in Mehedinti.

Nici actualul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, n-a scapat de apostrofarile barbatului, protestatarul alegandu-se din nou cu anatema de “prost”. “Tu esti prost, bai, ciuma rosie!”, i-a replicat nemultumitul social-democratului.
foto: Facebook


2 comentarii to Scene reprobabile in plina strada. Deputat scuipat si apostrofat (VIDEO)

  1. Colohaustul de la Balc

    Bine ca nu l-a luat pe sus ca pe Balcabasa. Mucii se șterg, înjurăturile trec ca ce e val ca valu trece și bine ca au eliberat mai eliberează ce ai fura pe ei? Îmi aduce aminte de Nenea Piți cu cât scuipa lumea din tribuna pe el antrena și mai bine. Mingia e rotunda.

  2. P, MARIAN

    ala care scuipa si injura este ION OLTEAN si are cetenie Americana , avenit din America dupa 1990 , acest om este impotriva oricarui Guvern , asta face din anul 2000 , in ficare zi il vezi cu soatia in fata primarie si poarta plancarde sau vb la megafon , uneori injura si lumea care se uita la el , omul asta are probleme de comportament


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!