AcasăNewsScene reprobabile in plina strada. Deputat scuipat si apostrofat (VIDEO)

Scene reprobabile in plina strada. Deputat scuipat si apostrofat (VIDEO)

Eugen Nicolicea a fost fost chemat la Parchetul General pentru a da lamuriri in dosarul Basescu - Firea

Considerand, probabil, ca gesturile sale se integreaza in sfera liberei exprimari a unei opinii contrare cu cea a unui om politic, indiferent de la ce partid e vorba, un barbat a filmat momentul in care s-a adresat unui parlamentar PSD.

S-a adresat e doar un fel de a spune, pentru ca din imaginile difuzate de Romania TV se vede ca nemultumitul se tine dupa deputatul Eugen Nicolicea pe strada si ii arunca nu doar apelativul „bolsevicul Nicolicea”, ci ii si reproseaza ca ar fi „dat drumul la criminali” si „la violatori”. Ba mai mult, il si scuipa. La un moment dat, se observa ca, tocindu-i-se rabdarea, alesul neamului reactioneaza numindu-l „prost” pe nemultumitul in cauza. Incidentul nu a avut loc in Capitala, ci in Mehedinti.

Nici actualul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, n-a scapat de apostrofarile barbatului, protestatarul alegandu-se din nou cu anatema de „prost”. „Tu esti prost, bai, ciuma rosie!”, i-a replicat nemultumitul social-democratului.
foto: Facebook

347 afisari

2 COMENTARII

  1. Bine ca nu l-a luat pe sus ca pe Balcabasa. Mucii se șterg, înjurăturile trec ca ce e val ca valu trece și bine ca au eliberat mai eliberează ce ai fura pe ei? Îmi aduce aminte de Nenea Piți cu cât scuipa lumea din tribuna pe el antrena și mai bine. Mingia e rotunda.

  2. ala care scuipa si injura este ION OLTEAN si are cetenie Americana , avenit din America dupa 1990 , acest om este impotriva oricarui Guvern , asta face din anul 2000 , in ficare zi il vezi cu soatia in fata primarie si poarta plancarde sau vb la megafon , uneori injura si lumea care se uita la el , omul asta are probleme de comportament

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger