AcasăNewsScene inimaginabile in BUCURESTI: Un vatman nervos scuipa un calator! (VIDEO)

Scene inimaginabile in BUCURESTI: Un vatman nervos scuipa un calator! (VIDEO)

De multe ori se intampla ca, in timpul unei calatorii cu mijloacele de transport in comun, sa asistam, fara sa vrem, la tot soiul de dialoguri purtate pe un ton ridicat de catre cativa protagonisti cu nervii intinsi. de aceasta data, insa, un calator a filmat comportamentul de netolerat al unui vatman, la adresa unui platitor de bilet.

Scenele, filmate cu un telefon mobil chiar de catre calatorul asupra caruia s-a rasfrant supararea vatmanului, au ajuns pe Internet marti dimineata. Incidentul a avut loc intr-un tramvai al liniei 1, in Capitala. Vizibil enervat de faptul ca, pe langa ca e filmat, i se mai si reproseaza ca vorbeste la telefon in timp ce conduce tramvaiul in care se afla mai multi pasageri, omul a scuipat in directia calatorului-cameraman, si i-a vorbit urat, nemailuand in calcul gesturile violente surprinse, toate, in inregistrarea difuzata de Antena3.

De la ce a pornit intregul conflict? Aparent de la faptul ca vatmanul i-ar fi inchis usa in fata unei calatoare,pe care, dupa ce a lasat-o intr-un final sa urce, i-ar fi reprosat ca a calatorit o singura statie in mijlocul de transport pe care il conducea. Iar cand a realizat, probabil, ca inregistrarea s-ar putea sa-i dauneze, daca ar ajunge la ochii sefilor, s-a cam enervat.

Acest lucru chiar s-a intamplat. Odata imaginile ajunse pe Internet, conducerea RATB s-a autosesizat, urmand sa decida ce masuri se impun in acest caz. Barbatul risca sa fie sanctionat si chiar sa-si piarda locul de munca.
Sursa imagini: Antena3

435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger