AcasăNewsScene erotice intre o profesoara si un elev intr-un liceu din Timisoara...

Scene erotice intre o profesoara si un elev intr-un liceu din Timisoara VIDEO

Un nou scandal este pe cale sa izbucneasca in sanul invatamantului romanesc, dupa ce un cadru didactic din Timisoara a fost filmat in timp ce-si pipaie in zonele intime elevul, care la randul sau isi saruta pe sani si pe buze profesoara iubita.

Cei doi amorezi au fost filmati de o persoana care doreste sa ramana anonima, iar materialul video a fost postat pe YouTube. In imaginile compromitatoare, elevul si profesoara profita de faptul ca au ramas solitari in sala de sport pentru a da frau liber emotiilor, pipaind-se si sarutandu-se reciproc.

Directoarea institutiei de invatamant a declarat pentru Opinia Timisoarei ca respectivul cadru didactic este o  colaboratoare si nu preda la clasa elevului. „Dansa este colaboratoare. A fost angajata in luna noiembrie, cu o jumatate de norma. E posibil ca scena sa fi fost filmata cand dansa nu avea ore la noi. Oricum, nu ii vom mai da ore, pentru ca baiatul este minor, iar gesturile sunt condamnabile. Nu este cadru didactic, este balerina la Opera. E colaboratoare si a primit ore pentru ca o colega nu mai putea duce ore suplimentare. Am inteles ca isi va da demisia. Cel mai probabil cineva le doreste raul, altfel nu imi pot explica cum cineva a putut sa ii fimeze”, a explicat Maria Clesiu director la Colegiul National de Arta „Ion Vidu”, din Timisoara.[youtube]-US5HK4jb1E&[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
2.149 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger