AcasăNewsScene de COSMAR in Timisoara: Au INGHETAT cand au vazut ce era...

Scene de COSMAR in Timisoara: Au INGHETAT cand au vazut ce era in masina!

Descoperire macabra intr-o localitate de langa Timisoara. Trupul unui barbat in varsta de 28 de ani a fost descoperit intr-o masina carbonizata, pe un camp la Utvin, in apropiere de trecerea peste linia ferata.

Scenele desprinse din filmele horror s-au petrecut la nici 500 de metri de casa bunicilor, unde tanarul se mutase de curand, dupa o presupusa cearta cu parintii. Duminica-seara, in jurul orei 1:00, localnicii au auzit o explozie puternica, dupa care au vazut si un incendiu, dar, cu toate astea, nimeni nu s-a gandit la o tragedie, pentru ca au presupus ca cineva a pus foc pe camp, asa cum se intampla des, potrivit ziarului banatean renasterea.ro.

Pompierii nu au fost anuntati de incident, motiv pentru care abia luni dimineata a fost descoperita nenorocirea, de catre un localnic care trecea prin zona. Automobilul arsese in totalitate, iar usile din fata erau deschise. Barbatul, gasit fara suflare, statea pe scaunul soferului, trupul lui fiind dus la Institutul de Medicina Legala pentru autopsie.

Ultima persoana care l-a vazut in viata pe Vladut, a fost bunica lui. Absolvent de facultate, tanarul era foarte retras, dupa cum spun cei care l-au cunoscut. Luni, tanarul ar fi trebuit sa inceapa lucrul la o firma din localitate. Anchetatorii incearca sa dezlege misterul acestei morti violente, si spera sa afle mai multe dupa raportul medicilor legisti si dupa discutiile cu familia tanarului.

author avatar
Alina Costache
2.176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger