Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » SCENARIU. Exercitiu de interventie in cazul unui cutremur de 7,5 grade

SCENARIU. Exercitiu de interventie in cazul unui cutremur de 7,5 grade

Autor:

Un exercitiu menit sa testeze capacitatea de raspuns a autoritatilor in cazul producerii unui seism puternic s-a derulat in cursul zilei de sambata. Oamenii trebuie sa aiba in vedere ca este vorba despre o simulare.

 

Blocurile cu bulină roşie rămân un pericol la cutremur SCENARIU. Exercitiu de interventie in cazul unui cutremur de 7,5 gradeMai exact, exercitiul national “SEISM 2018” a inceput in aceasta dimineata, incepand cu ora 9. Autoritatile au pus in aplicare Conceptia nationala de raspuns post-seism, simulandu-se situatia producerii unui cutremur de 7,5 grade pe scara Richter, in Vrancea.

Au fost alertate toate unitatile subordonate ale IGSU, iar mai multe echipaje de pompieri din tara s-au deplasat spre Capitala, in timp ce la Ciolpani a fost activat Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei.


1 Comentariu la SCENARIU. Exercitiu de interventie in cazul unui cutremur de 7,5 grade

  1. Anonymous

    Nisipul foloit in loc de pamant la drumuri si la umplerea gropilor dupa lucrari este o realitate in Bucuresti de care autoritatile sunt obligate sa tina seama si sa ia masuri. Alfel va fi “cronica unei morti anuntate”


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!