AcasăNewsScenariu demn de filmele cu gangsteri: Farmacista, rapita pentru 25.000 de lei!

Scenariu demn de filmele cu gangsteri: Farmacista, rapita pentru 25.000 de lei!

O tanara in varsta de 25 de ani, farmacista in Iasi, a trait momente de groaza, luni, cand taximetristul in masina caruia urcase a blocat usile si a atacat-o. Rapitorul a cerut o rascumparare in valoare de 25.000 de euro.

Andreea Besleaga, nepoata primarului din localitatea Tomesti, Stefan Timofte, a fost rapita chiar in timp ce se indrepta spre serviciu. Individul care a atacat-o pe tanara a sunat-o pe sora victimei si i-a transmis ca vrea sa primeasca 25.000 de lei rascumparare pentru cea pe care a privat-o de libertate.

Mai multe echipaje de politie s-au deplasat la locuinta tinerei pentru a lua amprente si au incercat sa gaseasca indicii, de asemenea au fost mobilizati si toti politistii din zona, fiind scosi pe teren si organizand filtre, pentru a-l identifica pe rapitor si pe victima sa.

Luni seara, tanara a fost gasita. Politistii l-au prins pe rapitor in timp ce i se aducea recompensa. El a fost saltat din masina si trantit la pamant de agenti. A fost adus la sediul Politiei Municipiului plin de noroi si cu nasul spart informeaza ziaruldeiasi.ro.

Andreea Besleaga a povestit ca a urcat intr-un taxi pentru a ajunge la farmacie. Dupa ce a intrat in masina, taximetristul a blocat usile si geamurile, i-a dat doi pumni in fata si i-a legat mainile. Taximetristul s-a plimbat toata ziua prin oras, negociind cu primarul din Tomesti rascumpararea nepoatei lui.

Taximetristul are 31 de ani si le-a spus politistilor ca era urmarit si amenintat de recuperatori pentru o datorie si ca a vrut sa faca rost de bani. Taximetristului i s-a promis ca va primi bani intr-un loc din zona Nicolina I. Politistii l-au prins in momentul in care a ajuns pentru ridicarea sumei respective, noteaza aceeasi sursa.

Foto: ziaruldeiasi.ro

author avatar
Alina Costache
715 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger