AcasăNewsScenarii horror la Londra! Teroristii care au decapitat un soldat erau in...

Scenarii horror la Londra! Teroristii care au decapitat un soldat erau in atentia serviciilor secrete

Totul s-a intamplat ziua in amiaza mare, la Londra! Doi teroristi de origine nigeriana au accidentat un soldat, dupa care l-au macelarit in vazul lumii, strigand ca vor declansa un razboi.

„Voi si copiii vostri vor urma”, a strigat unul dintre teroristi, cu mainile inaclaite de sange, dupa ce macelarise victima, incercand sa-i taie capul.

O femeie cu papornitele pline a trecut exact pe langa Adebolajo

Trei femei i-au impiedicat sa comita alte orori

Scene horror e putin spus. Cei doi dezaxati erau inarmati cu satare de macelarie si cutite lungi, pe care le agitau in fata trecatorilor. Cu toate acestea, doua femei de culoare nu s-au sfiit sa treaca pe langa unul din ei, Michael Adebolajo, probabil zicandu-i si „pardon, da-te mai incolo!”

Ingrid, spunandu-i teroristului ca o sa piarda razboiul

Trei londoneze au facut dovada unui curaj incredibil, infruntandu-i pe cei doi de foarte aproape. „La noapte o sa pornim un razboi!”, striga unul. „Exact in momentul de fata sunteti doar voi in fata unei multimi. O sa pierdeti acest razboi”, i-a spus Ingrid Loyau-Kennett, mama a doi copii, profesoara. Alte doua femei s-au certat cu teroristii ca sa le lase sa se duca langa victima, sa se roage. Ceea ce au si facut. Cele trei femei i-au tinut de vorba pana a sosit politia, care a tras, dupa ce teroristii au agitat un pistol ruginit, cutitele si satarul. Cei doi sunt acum internati, sub paza.

Cele trei femei care i-au infruntat pe teroristi ca sa se roage pentru victima

Extrema-dreapta a fost „placata” de politie

Surse din serviciile secrete au confirmat ca cei doi erau monitorizati, suspecti de legaturi cu extremisti islamici din gruparea interzisa „Al Muhajiroun”. Unul dintre cei doi a avut convorbirile interceptate anul trecut, cand a parasit tara, pentru a se alatura militiilor somaleze Al Shabaab. Miercuri noaptea, membrii miscarii de extrema-dreapta Right English Defence League au incercat sa porneasca o revolta antiislamica, dar au fost impiedicati de politie.

Extremistii de dreapta au fost stopati de politie
author avatar
Adina Mutar
1.300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger