AcasăNewsScandal: Tatal lui Serban Huidu, dat afara din PP-DD - "Sa stie...

Scandal: Tatal lui Serban Huidu, dat afara din PP-DD – „Sa stie poporul ce inseamna acest ordinar de Dan Diaconescu”!

Florin Huidu, tatal fostului „Carcotas” Serban Huidu, a fost anuntat ca va fi dat afara din PP-DD, fara, aparent, sa primeasca nicio motivatie concreta. Extrem de nervos ca se vede inlaturat din randurile formatiunii, promite sa faca o serie de dezvaluiri, ca sa „stie poporul ce inseamna acest ordinar de Dan Diaconescu”.

Nici nu a fost ales bine senator, ca Florin Huidu s-a si trezit ca e dat afara din PP-DD. Tatal lui Serban e furios ca nu a primit nicio explicatie concreta pentru a intelege de ce s-a ajuns la o asemenea masura radicala. Mai mult, acesta sustine ca reprezentantii PP-DD ar vrea sa-l inlature pe el pentru a pune „un alt candidat in locul vacantat la Senat, pe care sa il stoarca de bani”.

„Este vorba de un abuz grosolan, o bataie de joc, pentru ca nu-mi spun de ce fapte ma fac vinovat, adica ce am gresit. (…) Si-au luat lumea in cap pentru ca eu nu am atatia bani cat cer ei! S-au suparat ca mi-am luat inapoi garantia de 35 de milioane de lei cand am participat la alegerile parlamentare”, a sustinut Florin Huidu, pentru Ring.

Acuzatiile senatorului PP-DD nu s-au oprit, insa, aici. Florin Huidu a aruncat o serie de vorbe grele in directia presedintelui partidului, Dan Diaconescu. „Cu mine au terminat-o, dar as vrea sa stie poporul ce inseamna acest ordinar de Dan Diaconescu”, a tunat Huidu senior, nu inainte de a spune ca va face contestatie.

Zilele trecute, un alt senator PP-DD a fost exclus din randul formatiunii lui Diaconescu. Este vorba de fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, dat afara pentru „abateri grave de la prevederile statutului partidului”.

851 afisari

2 COMENTARII

  1. mi se pare fff.corect.Cand au avut neoie de DD pt.ca altepartide nu-i primeau nici ca oameni de servicu,au facut spume la gura la diferite tribune,criticand tot ce nu era ppdd. Dupa ce si-au vazut sacii in caruta,folosindu-se de brandul dd,probabil ca urmaresc un loc caldut de unde sa mai suga niste bani,ca…de,sunt vremuri grele.Din pdv-ul meu,este o greseala in a-ti alege partenerii.Dar,nicio problema,nu au intrat zilele in sac.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger