AcasăNewsScandal pe locul de veci al lui Geo Saizescu: Regizorul nu are...

Scandal pe locul de veci al lui Geo Saizescu: Regizorul nu are loc in Cimitirul Bellu!

Geo Saizescu, decedat luni seara, la varsta de 80 de ani, este inmormantat, joi, la ora 12.00, in Cimitirul de la Manastirea Cernica, asta deoarece UNITER a respins cererea familiei regizorului de a-i obtine un loc de veci pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu.

Familia regretatului regizorului a facut o cerere catre Uniunea Teatrala din Romania (UNITER) pentru a obtine un loc de veci pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu, acolo unde si-ar fi dorit placut artistului sa se odihneasca.

Din pacate UNITER a respins cererea, pe motiv ca nu se mai gaseste niciun loc acolo, informeaza rtv.net. Acum, familia maestrului considera ca sefii UNITER nu au facut toate eforturile pentru a-i gasi lui Geo Saizescu locul care i se cuvenea dupa trecerea in nefiinta, dat fiind ca regizorul a fost in timpul vietii un important reprezentant al cinematografiei romanesti.

Joi, la ora 10.00, a avut loc o slujba religioasa la Teatrul Odeon, unde a fost depus sicriul cu trupul neinsufletit al maestrului, iar la 10.30 cortegiul a plecat spre cimitir.

author avatar
Alina Costache
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger