Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Scandal monstru: O politista din Cluj a pocnit in fata o studenta straina! Ramai blocat sa vezi de la ce a plecat totul!

Scandal monstru: O politista din Cluj a pocnit in fata o studenta straina! Ramai blocat sa vezi de la ce a plecat totul!

Autor:

Au iesit sa petreaca, dar au sfarsit batandu-se in club. Motivul incaierarii e de-a dreptul uluitor!

 

bataie2 450x386 Scandal monstru: O politista din Cluj a pocnit in fata o studenta straina! Ramai blocat sa vezi de la ce a plecat totul!Intreg scandalul a pornit de la faptul ca tanara din Tunisia ar fi calcat-o pe picior pe politista din Cluj. Femeia s-a enervat si fara foarte multe vorbe i-a aplicat o corectie. Ceilalti petrecareti aflati in clubul respectiv, pe 8 martie, au ramas uimiti.  ”O studenta a trecut la un moment dat pe langa bar si a calcat pe picior o alta persoana, o femeie, care s-a recomandat a fi politista de la Sectia 3. A urmat un scandal monstru. Cred ca studenta straina nu si-a cerut scuze. Cert este ca romanca i-a aplicat un croseu in plina figura”, povesteste un martor, citat de stiridecluj.ro.

A fost chemata politia si s-a deschis o ancheta. Colegii femeii au confirmat, pentru sursa citata, ca o angajata a IPJ Cluj a fost implicata in altercatie, insa nu au oferit mai multe informatii pana la finalizarea cercetarilor.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!