AcasăNewsUPDATE: Scandal la un liceu din Capitala. O eleva a intretinut relatii...

UPDATE: Scandal la un liceu din Capitala. O eleva a intretinut relatii sexuale cu sase colegi

UPDATE: Florian Ionel Lixandru, inspector scolar general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), a confirmat ca tanara de 15 ani, eleva a liceului Dimitrie Gusti din Capitala, a intretinut relatii sexuale cu mai multi colegi.

„Din nota de relatie reiese ca, intr-adevar, a intretinut relatii sexuale cu mai multi scolari, dar in afara scolii si a programului scolii. ISMB va verifica informatiile la fata locului. Atat domnul ministru, cat si secretarul de stat au fost informati”, a precizat Florian Lisandru.

Inspectorul a subliniat ca deocamdata nu se stie exact cand s-a petrecut evenimentul, cel mai probabil in luna decembrie. De asemenea, a confirmat ca eleva avut raporturi intime cu sase elevi din clasele IX – XI, colegi de liceu. Acesta a mai spus ca o echipa de inspectori se va deplasa, luni, la liceu pentru a continua verificarile.

O eleva in clasa a IX a, a liceului Dimitrie Gusti din Capitala, sustine ca a fost violata de mai multi baieti chiar in toaleta institutiei unde invata. Desi incidentul s-a petrecut in urma cu o luna, detaliile au iesit la iveala abia zilele astea.

Adolescenta, eleva la Dimitrie Gusti din sectorul 5, a fost violata si supusa perversiunilor de mai multi baieti, chiar in toaleta scolii, cel putin asta sustine fata. Politistii au demarat o ancheta pentru a descoperi care este varianta adevarata a povestii. In pararalel si Inspectoratul Scolar cerceteaza cazul, directorul unitatii de invatamant fiind tras acum la raspundere.

Deocamdata nu se stie daca presupusii agresori sunt elevi in aceeasi clasa cu fata, dar se presupune ca invata la acelasi liceu. Anchetatorii spun ca fata s-a plans ca a fost violata de mai multi baieti chiar in toaleta scolii. Colegii de clasa le iau, insa, apararea tinerilor si spun ca in realitate fata nu a fost obligata ci a intretinut relatii sexuale de buna voie.

Mai mult, se pare ca tinerii implicati se afla acum la spital, deoarece ar fi contactat boli venerice in urma contactului sexual cu reclamanta.

Joi dimineata toate partile implicate, inclusiv Politia si Inspectoratul Scolar au fost chemati la liceu in incercarea de a deslusi itele acestei reclamatii.

author avatar
Alina Costache
825 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger